Inspirasjon til belysning på arbeidsplassen

Belysning brukes til å lyse opp et rom eller et spesifikt punkt, men kan også være en del av interiørdesignet på samme nivå som møbler. Vi har samlet inspirasjon innenfor belysning som gir deg det lille ekstra på arbeidsplassen enten det er på arbeidsbordet, i en sosial sone, spiserommet eller utendørs.


Bærbare lamper

Bærbare lamper er en liten diskret lyskilde som skaper et innbydende og stemningsfullt skinn. Den kan enkelt flyttes rundt etter behov, og passer like godt innendørs som utendørs. Velg mellom en bærbar lampe som er en mindre versjon av en tidligere klassiker - som Panthella Portable fra Louis Poulsen eller med et helt nytt design - som Carrie portable fra Menu.

Skulpturelle lamper

En lampe med skulpturelle former og det lille ekstra kan skille seg ut med tanke på både atmosfære og estetikk. Løft uttrykket til en sosial sone eller hjemmekontoret til nye høyder med en skulpturell lampe.

Lamper i kobber og messing

Lamper i kobber og messing skaper en varme i rommet, og passer veldig godt som en kontrast til både nordisk og industriell innredning. Velg mellom en lampe i hel kobber eller messing, eller med messingdetaljer.

Papir- og bomulls lamper

Papir- og bomulls lamper er delikate, allsidige og utmerker seg både som tak-, vegg- og gulvlamper. I hvite, beige så vel som i mørke fargenyanser gir de både god belysning og flere av lampene i disse materialene er basert på papp og resirkulert papir.

Belysning med lydabsorbent

Om man jobber i åpent landskap eller har åpne sosiale soner kan man ofte plages av støy som gir en mer slitsom arbeidshverdag enn nødvendig. Et effektivt hjelpemiddel mot støynivå på kontor er akustiske lamper, som kombinerer belysning med lydabsorbent. Les mer om hvordan du fikser dårlig akustikk her.

Fargerike lamper

Farger gir energi, skaper trivsel og inspirerer, og øker både kreativitet og effektivitet, men for noen kan det føles vanskelig og dristig å velge møbler og interiør i farger. Derfor er en fargerik lampe et godt alternativ for å gi rom mer karakter sammen med andre nøytrale møbler og interiør.

Sorte lamper

Sort og mørke fargetoner i møbler er i trend, og er et klassisk og tidløst valg. Med en sort lampe får du en fint kontrastelement i interiøret sammen med et gyldent lys fra lyspæren.