I Stock 925450264-mennesker-dame-pc-hjemmekontor

Velkommen til vår nye nettside og nettbutikk

Velkommen til Lindbak sin nye nettside og nettbutikk. Vi har investert betydelig tid og ressurser i å forbedre vår nettside og nettbutikk for å bedre møte behovene til våre kunder.


Vi håper du som kunde vil oppleve en mye raskere og mer responsiv nettside og nettbutikk med oppdatert utseende. Vi er opptatt av å gjøre all nødvendig informasjon lett tilgjengelig, men vi ber om forståelse for at det kan oppstå noen oppstartsproblemer. Til tross for omfattende testing av den nye nettsiden, er det fortsatt mulig at vi ikke har identifisert alle potensielle utfordringer. Vi jobber derfor kontinuerlig med forbedringer.

Ikke nøl med å kontakte oss via chat, telefon eller e-post hvis du har spørsmål eller trenger hjelp. Vi er her for å sikre at din opplevelse med oss er så smidig og tilfredsstillende som mulig.

Har du en bruker hos oss fra før?

Alle kunder som har en bruker hos oss fra før må lage seg et nytt passord for å aktivere brukerkontoen.

Lag nytt passord og logg inn

Nettsiden er kvalitetssikret etter krav om universell utforming, som gjør det lettere for alle brukere å få tilgang til informasjon.

Våre kunder er vår øverste prioritet her hos Lindbak, og vi håper nettsiden og nettbutikken vil oppfylle alle dine behov og mer til!

Velkommen til nye lindbak.no 
Hilsen alle oss i Lindbak