LINDBAK fleksibel leie

Selskaper er gjerne i kontinuerlig endring og har et dynamisk behov for ansatte. LINDBAK fleksibel leie gir deg som kunde tilgang til skalerbare løsninger, som enkelt kan tilpasses endringene i organisasjonen din.

Ikke bare slipper du store innhugg i kontoen når utstyret skal anskaffes. Du kan også bytte ut eller oppgradere møbler og annet utstyr etter hvert som behovet endrer seg. Brukte møbler og teknisk utstyr tar vi retur. Du kan leie per produkt, leie et sett med produkter eller leie per ansatt.

Med et fast kontaktpunkt hos oss sørger vi for at du til enhver tid har det optimale inventaret på kontoret, til en lav og forutsigbar pris.

Dette er fleksibel leie for oss.

Ta kontakt for en prat om leie

Fleksibelt kontor

I takt med den teknologiske utviklingen kan utstyret byttes ut, slik at utstyrsnivået alltid står i stil med ønsker og behov. 

Månedsbeløpet er alltid lavt og forutsigbart, utgiftsføringen går raskere og de skattemessige fradragene er større enn ved et lån. 

 • Fleksibelt og skalerbart

  Vår leietjeneste er en bærekraftig og fleksibel løsning som gjør at du ikke trenger å investere i utstyr du ikke har bruk for. Vi forstår at det ofte vil være behov for å endre på sammensetningen av produkter du bruker.

  Dersom behovet for utstyr reduseres, tar vi produktene tilbake og den månedlige leiekostnaden reduseres.

 • Vi hjelper deg

  Våre rådgivere er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med potensielle endringer, slik at vi sammen skaper effektive og trivsels-skapende arbeidsmiljøer.

  Ta kontakt med en av våre lokale avdelinger, som du finner fra Honningsvåg i nord til Kristiansand i sør. 

 • Enklere hverdag

  Våre leieløsninger og produktutvalg gjør hverdagen din enklere, så du kan fokusere på kjernevirksomheten din.

  I tillegg får du alltid alt på én faktura.