Selskaper er gjerne i kontinuerlig endring og har et dynamisk behov for ansatte. LINDBAK fleksibel PC-leie gir deg som kunde tilgang til skalerbare løsninger, som enkelt kan tilpasses endringene i organisasjonen din. Du kan også bytte ut eller oppgradere PC-utstyr etter hvert som behovet endrer seg. Brukte PCer, nettbrett, mobiler og og teknisk utstyr tar vi retur for å gjøre de klar for nye eiere. Du kan leie per produkt, leie et sett med produkter eller leie per ansatt. Med et fast kontaktpunkt hos oss sørger vi for at du til enhver tid har det optimalt teknisk IT-utstyr på kontoret, til en lav og forutsigbar pris.

Fleksibel arbeidsplass gjennom Fleksibel PC-leie

  • Vår leietjeneste er en bærekraftig og fleksibel løsning som gjør at du ikke trenger å investere i utstyr du ikke har bruk for. Vi forstår at det ofte vil være behov for å endre på sammensetningen av produkter du bruker
  • Dersom behovet for utstyr reduseres, tar vi produktene tilbake og den månedlige leiekostnaden reduseres
  • Våre rådgivere er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med potensielle endringer, slik at vi sammen skaper effektive og trivselsskapende arbeidsmiljøer. Ta kontakt med en av våre lokale avdelinger, som du finner fra Honningsvåg i nord til Kristiansand i sør
  • Våre leieløsninger og produktutvalg gjør hverdagen din enklere, så du kan fokusere på kjernevirksomheten din. I tillegg får du alltid alt på én faktura
Fleksibel leie kvadrat

Med leie av maskiner unngår du store investeringskostnader, og betaler kun for det du trenger når du trenger det. Velg PC-leie som en bærekraftig, fleksibel, kostnadseffektiv og sirkulær løsning for din bedrift.

Magnus Nygård

Daglig leder, Dokkadeltaet Nasjonale Våtmarkssenter AS

«Ved å leie PCer kan vi stole på at vi har et produkt som til enhver tid tilfredsstiller våre kapasitetskrav og behov. Samtidig prioriterer vi leie-PCer for å redusere utslipp der vi kan. Leiemodellen gir oss mulighet til å bidra i omstillingen til en mer sirkulær økonomi, og vi får bedre oversikt og kontroll på vårt fotavtrykk. Vi kan stole på at både sikkerhet- og miljøhensyn er ivaretatt av Lindbak IT, som sørger for sikker sletting og miljømessig ansvarlig avhending av enhetene når vi velger å skifte dem ut».

Her er noen priseksempler: 

Lenovo T14

•Fleksibel leie med swap-løsninger for retur og bytte av laptop ved feil eller ytelsesproblemer og behovsendring innenfor garantitiden.

•Plug and play – vi klargjør maskin med nødvendig konfigurasjon, oppsett og programvare.

•Sikker og ansvarlig avhending ved retur av maskin. Dokumentasjon på sikker sletting av data og miljøgevinst.

•Garanti 2 år

MacBook Pro 2020

•Fleksibel leie med swap-løsninger for retur og bytte av laptop ved feil, ytelsesproblemer og behovsendring innenfor garantitiden.

•Plug and play – vi klargjør maskin med nødvendig konfigurasjon, oppsett og programvare.

•Sikker og ansvarlig avhending ved retur av maskin. Dokumentasjon på sikker sletting av data og miljøgevinst.

•Garanti 2 år

Kontakt oss for en prat om fleksibel PC-leie

Ta kontakt med en av våre rådgivere for en uforpliktende prat om LINDBAK fleksibel leie, og andre tjenester som inngår i LINDBAK smidig kontor.

Smidig IT banner

Lindbak:RE-PC

Brukte alternativ er vel så bra som å leie nye produkter

Visste du at ca. 700 millioner bærbare datamaskiner blir kastet årlig? Gjennom Lindbak:RE-PC og Fleksibel PC-leie kan din bedrift bidra til å redusere mengden el-avfall og tap av verdifulle ressurser, og samtidig spille en viktig rolle i den grønne omstillingen. 

Vi tilbyr et bredt utvalg av brukte PCer, nettbrett, mobiler og teknisk tilbehør i samarbeid med ledende aktører og distributører. Vi oppdaterer jevnlig sortimentet, slik at du alltid kan finne interessante og relevant produkter. Alle brukte maskiner gjennomgår nødvendige oppgraderinger, vedlikehold, rengjøring og grundig testing, og vi tilbyr en garanti på 2-3 år på alle brukte maskiner. 

Vi er her for å hjelpe deg med å ta med sirkulære og smarte valg - kontakt oss - kontakt oss
Gjenbruk PC Lindbak RE So Me 1080x1080 Visste du at4