Statsforvalteren i Agder

Statsforvalteren i Agder har etter kommunesammenslåingen valgt å samlokalisere seg i Arendal. Vi har fått gleden av å levere møbler til nybygget som er en del av en utvidet bydel i Arendal. Arealene er innredet som et multifunksjonelt kontorlandskap med tilrettelagte stillerom og gode sosiale soner som også kan brukes til uformelle møter. I tillegg består leveransen av møbler til entre, loungeområder, kopirom og møterom. Sammen med en prosjektgruppe har vi jobbet godt om koordinering av all leveranse til nybygget, samt oppdragsgiver og arkitekt Stine Riiber ved Cadi interiørarkitekter.

Kontorlandskap: Edsbyn Neat-serien oppbevaring og plantekasser, Louis Poulsen PH5 lampe

For å unngå forstyrrelser mellom ulike soner er det en fordel å adskille områder. Dette kan gjøres ved å benytte for eksempel gulvskjermer, planter, plantekasser, store skap eller sofaer med høye rygger. I kontorlandskapet hos statsforvalteren har vi levert Neat-serien fra Edsbyn som bidrar til arbeidsro mellom arbeidsplassene og gir gode oppbevaringsmuligheter. De dekorative og funksjonelle plantekassene Neat Green er plassert øverst på oppbevaringsserien.

Hvert kontor trenger noen planter, ikke bare for å forbedre luftkvaliteten, men også for å gi et fredelig preg på rommet.

Skap et godt arbeidsmiljø med grønt

Møteplass: Vitra Dancing wall, Hjelle OK sofa, Aarsland møtebord, kaffemaskin Evo
Sosial sone: Fritz Hansen FRED™ stol, Hjelle OK sofa

Møbleringen er bygget opp med fargetema etasje for etasje basert på avdeling. I avdelingen for Landbruk og mat er det benyttet grønt og naturtema.

Sosial sone: HAY About a Lounge, Fritz Hansen FRED™ stol, Hjelle OK sofa

Kunde: Statsforvalteren i Agder
Sted/år:
Arendal, 2021
Områder:
Kontorlandskap, entre, sosiale soner/loungeområder, møterom, kopirom, små stille soner
Ansvarlig selger hos Lindbak: Monica Høgaholmen og Isabella Natali
Arkitekt: Stine Riiber ved Cadi
Leverandører: Aarsland, Vitra, Fredericia, Fritz Hansen, Foscarini, Louis Poulsen, Gubi, Hay, LK Hjelle, Osnes, Flokk, Edsbyn.

Foto: Alessio Attanasio
Se flere bilder av prosjektet og produktene brukt i prosjektet under.

Produkter brukt i prosjekter