NYHETER OG INTERIØRTRENDER - VÅREN 2023

Siste nytt innen design & interiør våren 2023

Et nytt år bringer nye muligheter! Uansett hvor stort prosjektet ditt er, og hvor langt du har kommet, ønsker vi å inspirere deg til å ta gode og stilsikre valg når det gjelder innredning og design. I årets nyheter og trender ser vi blant annet møbler i gode tekstiler, friske farger og naturmaterialer, samt vakre former. I tillegg har klassikere fått nye utforminger i tekstiler, farger og materialer.

MYKE OG GODE TEKSTILER

Myke tekstiler kan tilføre mye til et rom, og passer perfekt som en kontrast til for eksempel moderne møbler.

Fogia Barba sofa og stol
Johanson Poodle EC
Muuto Wrap Chair

POP OF COLOR

Pop of color på arbeidsplassen - både på kontoret eller hjemme. Enten det er i form av en fargerik lampe eller en kontorstol med et frisk tekstil. Farger gir energi, skaper trivsel og inspirerer, og øker både kreativitet og effektivitet.

LES MER OM FARGER HER

Vestre Munch benk med armlener
&Tradition Flowerpot VP7
HAY Weekday benk
Muuto E27 Pendant Lamp i nye farge

NATURSTEIN OG MARMOR

Tidløs eleganse og luksus med naturstein og marmor. Et bredt spekter av farger og mønstre gjør det mulig å komponere enhver interiørstil. Marmor eller granitt er alltid et godt valg. Det bringer naturens farger, og følelsen av luksus og tidløs eleganse, inn i lokalene.

&Tradition Lato bord i Deep Green og The Moor teppe
Menu Plinth Pedestal
HAY Rebar Tables

LYDDEMPENDE MØBLER

Akustikk og kunst - Abstracta og kunstplattformen Wall of Art har samarbeidet om å utvikle en unik løsning som kombinerer akustikk med kunst. Målet er å skape harmoniske lydlandskap og samtidig gi rommet personlighet og karakter.

Abstracta x Wall of Art

LES MER OM AKUSTIKK OG HVORDAN DU KAN FIKSE STØY PÅ KONTORET HER

Abstracta x Wall of Art og Lammhults Corso stol
Abstracta x Wall of Art
Zilenzio Tune
Zilenzio Tune

Tune fra Zilenzio er en lyddempende og behagelig sitteplass.

SOFISTIKERT MED SORTE DETALJER

Med interiør og møbler i mørke fargetoner kan man skape en kul stil på hjemmekontoret eller arbeidsplassen som både er lun, stemningsfull og trendy.

Wendelbo Notch Coffee table Rectangular Large
Fogia Bollo nå i barstol
Wendelbo Aero Lounge chair
Menu Umanoff Nesting sidebord
Fora Form ON kolleksjonen

MØBLER OG INTERIØR I RESIRKULERT PLAST

Flere møbelleverandører har begynt å produsere møbler i helt eller delvis resirkulert plast. I tillegg har flere endret produksjonen av eksisterende møbler i ny til resirkulert plast. Den resirkulerte plasten kommer gjerne fra lokale industrier i nærheten av fabrikkene.

Vitra HAL RE og Soft seats

Pix lampene fra Normann Copenhagen er laget av 100% resirkulert plastavfall. Lampeskjermen til Pix er produsert ved at plastavfall blandes og granuleres i ulike nyanser av hvitt, før det varmes opp til et smeltepunkt på 120°. Dette gjør at materialet kan varmes opp og gjenbrukes ved slutten av levetiden. Denne spesielle prosessen muliggjør en sirkulær livssyklus og presenterer et design der hver lampeskjerm har sin egen unike fargesammensetning.

Normann Copenhagen Pix lamper

Repad fra Vitra er en skrivebordsmatte laget av rester fra Vitra´s møbelproduksjon. Produksjonen til Repad skjer ved at rester av Vitra´s møbelsproduksjon blir makulert og beriket med vegetabilsk garvestoffer, naturlig gummi, fett og vann, og deretter tørkes. Repad er utviklet i samarbeid med designerne Ronan og Erwan Bouroullec og er en praktisk og dekorativ skrivebordsmatte.

Vitra Repad skrivebordsmatte

TENDENS - MØBLER I TRE

Treverk i interiør er en trend som har pågått i mange år - og er både moderne og klassisk. Både furu-, eik eller bøkemøbler gir varme, karakter og originalitet til et hvert rom.

Fora Form Knekk-kolleksjonen er nå utvidet
Fogia Tripot stools
Normann Copenhagen Pine table i nye farge
Blå Station OM stolen

Mer inspirasjon og ideer til ditt nye prosjekt

Uansett hvor stort prosjektet ditt er, og hvor langt du har kommet, ønsker vi å inspirere deg til å ta gode og smarte valg til ditt nye prosjekt!