Normann Copenhagen Mat Armchair Hemp Steel Black 05

Nyheter og interiørtrender

Våren 2024

Siste nytt innen design & interiør

Et nytt år bringer nye muligheter!

Uansett hvor stort prosjektet ditt er, og hvor langt du har kommet, ønsker vi å inspirere deg til å ta gode og stilsikre valg når det gjelder innredning og design. 

I årets nyheter og trender ser vi blant annet møbler i naturmaterialer og spreke farger, samt varme rødtoner til duse rosa nyanser. I tillegg kommer klassikere og nye produkter i helt eller delvis resirkulerte materialer.

2024 Nyheterog Trender var Med Bakgrunn Brosjyre Mockup 1080x1080 Lindbak2

Stål - Tidløs eleganse og luksus

Møbler i helt eller delvis stål tilfører rom tidløst eleganse og en følelse av luksus, men sitt strukturelle design og glatte flater. Et holdbart materiale som i kombinasjon med andre materialer gir et unikt visuelt uttrykk.

Farger - Både på kontoret og hjemme

Enten det er i form av en fargerik lampe eller puter med et frisk tekstil. Farger gir energi, skaper trivsel og inspirerer, og øker både kreativitet og effektivitet.

Les mer om farger

Tendens - Møbler i tre

Treverk i interiør er en trend som har pågått i mange år - og er både moderne og klassisk. Både furu-, eik eller bøkemøbler gir varme, karakter og originalitet til et hvert rom.

Tendens - Møbler i helt eller delvis resirkulert materiale

Flere møbelleverandører har begynt å produsere møbler i helt eller delvis resirkulert materiale. I tillegg har flere endret produksjonen av eksisterende møbler i ny til resirkulerte materialer.

Det resirkulerte materialet kommer gjerne fra lokale industrier i nærheten av fabrikkene.

Produkter av resirkulerte materialer

Rød og blått som aksenter

Etter en tid med rolige, nøytrale farger ser vi nå i økende grad etter sterke farger som får noe til å skje på kontoret eller hjemme. Det er noen fargetrender på listen, men den vi ser mest er bruken av rødt og blått som aksenter i interiøret.