JURA X6 Automatisk kaffemaskin, 5l vanntank - Dark Inox

KJØP KAFFEMASKIN PÅ NETT OG FÅ MED KAFFEBØNNER TIL ET HALVT ÅRS FORBRUK FOR 4 PERSONER! X6 er den solide kaffe- og te-eksperten med vanntank til profesjonelt bruk. 1 variant kaffebønner og en stor 5 liters vanntank som gjør det mulig å få en kaffeopplevelse selv der vanntilkobling ikke er tilgjengelig. 1 og 2 kopps muligheter for kaffe, espresso og ristretto samt mulighet for å justere temperaturen på varmtvannet, noe te-entusiaster vil sette pris på!

KJØP KAFFEMASKIN PÅ NETT OG FÅ MED KAFFEBØNNER TIL ET HALVT ÅRS FORBRUK FOR 4 PERSONER!

X6 er den solide kaffe- og te-eksperten med vanntank til profesjonelt bruk. 1 variant kaffebønner og en stor 5 liters vanntank gjør at X6 egner seg like godt til mobil som stasjonær bruk. det mulig å få en kaffeopplevelse selv der vanntilkobling ikke er tilgjengelig. 1 og 2 kopps muligheter for kaffe, espresso og ristretto samt mulighet for å justere temperaturen på varmtvannet, noe te-entusiaster vil sette pris på!

Betjeningskonseptet er lett å forstå, og er særlig godt egnet der hvor personell eller gjester forsyner seg selv. Det går selvsagt an å endre posisjonen til alle kaffespesialitetene på skjermen til X6. Alle betjeningselementene er plassert på forsiden, og er både godt synlige og lette å nå. Det er til og med mulig å fylle vanntanken og bønnebeholderen fra forsiden. Vanntanken og bønnebeholderen er utstyrt med en låsemekanisme som standard. Sperringen fungerer som en beskyttelse mot ekstern påvirkning. Restvannsskålen og kaffegrutbeholderen er ergonomisk utført og kan tas av med bare en hånd. Dette gir rask og renslig tømming.

Den innovative AromaG3-kvernen maler alltid kaffebønnene ferskt og i riktig malegrad for hver eneste tilberedning. Den arbeider presist og ekstra raskt, og er meget aromaskånsom. Puls-ekstraksjonsprosessen (P.E.P.®) optimerer ekstraksjonstiden for korte spesialiteter, og starter et veritabelt fyrverkeri når det gjelder smak, både for ristretto og espresso.

TÜV-sertifisert hygienegaranti:
Pleien av nye X6 fungerer akkurat like intuitivt som betjeningen. Sammen med originale JURA-pleieprodukter sørger integrerte skylle- og rengjøringsprogrammer for TÜV-sertifisert hygiene og renhet.

  • Farge: Sort
  • Bredde: 46 cm
  • Dybde: 37 cm
  • Høyde: 47 cm
  • Espressobasert kaffemaskin m/5 l vanntank
  • 1 variant kaffebønner
  • For små og mellomstore bedrifter
Varenummer15416
Produsentens varenummer15416
ModellX6
VariantDark Inox
MerkeJURA
LeverandørBlack Cat Kaffe og Tehus AS
VaremålB:37 x D:46 x H:47 cm
Vekt14 kg
Teknisk spesifikasjonIngredienser: 1 variant kaffebønner
Bønnebeholder: 500 g
Kapasitet brygging og vann: 2 stk. kaffe på 1 min. 3 sek.
200 ml varmt vann på 50 sekunder
Kopper per dag: 80 kopper
Kaffegrutbeholder: 40 porsjoner
Tappeområde: Høydejusterbar kaffeutløp 65 - 1153 mm
Kaffestyrke: Kaffestyrken kan justeres for hver brygging
Elektrisitet:1450W/50Hz
Vanntank: 5 liter
Kvern: AromaG3-kvern
Vekt: 14 kg
Nettpris

X6

kr 32 000,-
inkl. mva.
kr 25 600,-
ekskl. mva.
Dark Inox
Velg variant
Bestillingsvare
4-6 uker

Fraktbetingelser

På ordre med nye varer under 15 000 kr beregnes frakt på 10 % av totalsummen. Minimumsgrense på frakt er 250 kr. På ordre under 15 000 kr er standard at vi sender varer til den adressen du oppgir. Dersom tjenesten hjemlevering er tilgjengelig i ditt område, vil du få varene levert hjem. Dersom tjenesten ikke er tilgjengelig i ditt område må varene hentes på nærmeste hentested.

Når du handler brukte varer beregnes det alltid frakt på 30 % av ordreverdi, minimum 2150 kr.

Klimakompensasjon

Lindbak er medlem av Trefadder og vi klimakompenserer derfor alle kjøp du gjør via vår netthandel. Visste du at vi har et eget område i Rogaland der vi finansierer planting av skog? I 2022 utgjorde dette 1667 m2 skog. Sammen skaper vi en mer bærekraftig framtid.

Leieavtale

LINDBAK fleksibel leie gir deg som kunde tilgang til skalerbare løsninger, som enkelt kan tilpasses endringene i organisasjonen din. Ikke bare slipper du store innhugg i kontoen når utstyret skal anskaffes. Du kan også bytte ut eller oppgradere møbler og annet utstyr etter hvert som behovet endrer seg. Brukte møbler og teknisk utstyr tar vi retur. Du kan leie per produkt, leie et sett med produkter eller leie per ansatt. Minimum leietid er 1 år.

Montering

De fleste produkter som handles via vår netthandel er ikke ferdig monterte. Ønsker du å bestille montering? Ta kontakt med oss.

Spør oss om produktet

Har du spørsmål om produktet? Ta kontakt med oss her.

CO2-ekvivalent

CO2-ekvivalent er en enhet som brukes til å måle klimagassutslipp. De ulike klimagassene virker med ulik styrke, og ved omregning vekter man hver av klimagassene ut fra deres globale oppvarmingspotensial i et hundreårsperspektiv. Omregningen til CO2-ekvivalenter gjøres ved å gange antall tonn av hver enkelt gass med gassens GWP100, Global*.

*GWP100, Global = Globalt oppvarmingspotensial i et hundreårsperspektiv.

Les mer om EPD-deklarasjoner her

Energiforbruk

Praksis per i dag er å trekke ut tall som dekker fase A1 til A3 i produktets livssyklus, dvs. fra og med råvareuttak til og med ferdigprodusert produkt klart til utsendelse fra fabrikk. Dette vil endre seg nær framtid i takt med sirkulær utvikling.

Andel resirkulert materiale

En av fordelene med produkter laget av resirkulerte materialer er at de kan være mer miljøvennlige enn produkter laget av nye materialer. Ved å bruke gamle materialer til å lage nye produkter, unngår man å produsere nye råvarer og man er derfor med på å redusere avfallsmengden. Resirkulering er derfor spesielt viktig når vi snakker om bruk av knappe ressurser, ressurser vi har en begrenset mengde av på jorden.

Dette betyr dog ikke at alle disse produktene alltid er mer miljøvennlige enn produkter av nye materialer. All produksjon krever bruk av energi, og dersom prosessen med resirkulering er mer energikrevende enn prosessen med å lage nye materialer, mister man noe av effekten med resirkulering.

Les mer om resirkulerte materialer