Velkommen til Lindbak avd. Stavanger

Vi leverer kontormøbler og interiør til private og offentlige miljøer

VI MØBLERER ROGALAND!

Koppholen 19, Forus 4313 Sandnes

Nye Sandnes Rådhus

Innredning med fokus på god kvalitet, miljø, brukervennlighet og åpenhet

Les mer

Hvordan skal drømmekontoret være?

Det er en ganske enkel filosofi at kontormøbler skal gi flyt på kontoret. Vi liker flyt i detaljer, teksturer og løsninger. Selv om ingen arbeidsplasser er like, så vil de fleste ha en utforming som både ser og føles bra ut. Dette gjelder blant annet for kontorlandskap, cellekontorer, møteplasser og møterom. Vi tar deg med i en åpen og gjennomtenkt prosess for å skape ditt nye drømmekontor. Dine behov, satt sammen med vår spisskompetanse og erfaring, gjør at denne drømmen kan bli virkelighet.

Skap et godt førsteinntrykk

Man får bare muligheten til å gjøre ett førsteinntrykk, og dette formes allerede før vi møter menneskene på arbeidsplassen. En innbydende resepsjon med kaffemaskin, stilige møbler og en tydelig identitet som stemmer overens med bedriftens profil er altså med på å forme besøkendes oppfatning. Den vil også virke inspirerende for ansatte, som hver dag vil åpne døren til en hyggelig sone som forteller dem at de har en arbeidsplass de kan være stolte av.

Vi hjelper deg med å utforme resepsjonsområdet på en måte som kommuniserer bedriftens verdier og identitet. Utformingen og løsningene som velges bør tilpasses de funksjonene området skal dekke, aktivitetsnivå og grad av personlig service.

Rehabilitering i kommunehus medtatt i kulturminneplanen i Stavanger kommune

Lindbak i Stavanger ble tildelt den spennende oppgaven å innrede Olav Kyrres gate 19 i Stavanger, etter en ryddig og god anbudskonkurranse.

Se mer fra Olav Kyrres gate 19 her

Lindbak bidro til moderne kontorlandskap hos Bouvet

Lindbak Rogaland har også innredet hos Total Betong, Kufpec, Sandnes Kommune IT-avdelingen, Olavstoppen, Jærhagen og 140 andre kunder. Lindbak er tildelt innredningen til ny Sandnes Rådhus som skal leveres i slutten av året.

Sjekk ut Bouvet og flere referanser