Interstuhl

Interstuhls historie begynte for over 50 år siden, i Tyskland. I dag er de en av de ledende produsentene av kontorstoler i Europa, med distribusjon til hele verden. Deres brede produktspekter dekker et mangfold av behov innenfor moderne arbeidsplasser, inkludert sitteløsninger for resepsjons- og venteområder, kontorarbeidsplasser samt besøks- og møterom.

Deres slagord er "Vi leverer ikke bare stoler - vi leverer sitteglede".

Stolene er et resultat av innovativt og avansert ingeniørarbeid sammen med overraskende estetikk, og med maksimal økologisk, økonomisk og ergonomisk effektivitet og funksjonalitet. Noen av de mest kjente kontorstolene til Interstuhl er Every, Pure og Geos. Interstuhl Every har et stilig og moderne utseende som passer inn i ulike arbeidsmiljøer. Interstuhl Pure har et elegant og tidløst design med komfortabel polstring. Interstuhl Geos har avansert teknologi for dynamisk sitting og bevegelse.

Utforsk vårt brede utvalg av Interstuhl-produkter i vår nettbutikk for å finne den perfekte løsningen for ditt arbeidsmiljø. Våre erfarne fagfolk hos Lindbak står klare til å veilede deg gjennom valget, enten du trenger komfortable kontorstoler eller funksjonelle møteromsløsninger. Besøk vår nettside i dag for å finne din ideelle sitteopplevelse. Har du spørsmål eller behov for ytterligere assistanse, nøl ikke med å kontakte oss. Hos Lindbak er vi dedikert til å gjøre din arbeidsplass så komfortabel og effektiv som mulig.