Audiovisuelle løsninger
(Lyd og bilde)

Vi hjelper deg med alt fra en enkelt projektor til komplette møteromsløsninger og avanserte skjermkommunikasjonsløsninger. I tillegg har vi små, lette, projektorer som kan tas med fra rom til rom. Våre konsulenter har kompetansen som trengs for å finne riktige løsninger for ditt behov.

Enten det er en skjerm, projektor, interaktiv tavle, videokonferanse eller annen kontorteknologi er vår oppgave å finne løsningene som hjelper deg med å gjøre jobben lettere og bedre. Nettopp fordi vi har tilgang til all kontorteknologi og alle varemerker på markedet finner vi løsningene som passer akkurat din arbeidshverdag, slik at du kan tenke på det du kan best.

Med de riktige løsningene kan ulike rom få flere funksjoner. Lyd og bildeutstyr kan gjøre kantinen din om til et stort møterom og en infoskjerm på kontorveggen kan raskt gi deg tilgang til en ekstra møtearena. Vi leverer løsninger til kontor, kantiner, butikker, hotell- og konferanserom, resepsjoner, kjøpesentre, idrettshaller og –anlegg, rettssaler, kirker, overvåkningsrom, sykehus og pasientrom.

Gystadmarka ungdomsskole - Nord Europas mest avanserte ungdomsskole