BLACK WEEK MED MENING

Vi slår et slag for BLACK WEEK MED MENING, og i hele uke 47 går derfor 10% av netthandelsalget på SORTE produkter til Norsk folkehjelp.

Lindbak har som mål å bli Norges ledende aktør på bærekraftig utvikling innen våre bransjer. Denne målsetningen forplikter, og vår totale strategi bygger på dette fundamentet. I Lindbak er vi opptatt av at vår verdiskapning skal være bærekraftig, og vi bryr oss om hverandre, miljøet og samfunnet vi jobber og lever i. Vi tror at framtidens vinnere vil være de aktørene som utvikler, produserer og selger produkter og tjenester på en måte som forener globalt samfunns- og miljømessig ansvar med egen lønnsomhet.

Vi ønsker å bidra til en BLACK WEEK MED MENING. I uke 47 (22. - 28. november) donerer vi derfor hele 10% av salget på sorte interiørprodukter i nettbutikken vår til Norsk folkehjelp.

Handle sorte produkter i vår nettbutikk

Her er noen av våre sorte favoritter

Norsk Folkehjelp jobber for å redusere forskjellen mellom rik og fattig og mellom kvinner og menn.

Deres programmer gir kvinner mer å si i lokalsamfunnet og mulighet til å selv forsvare sine interesser gjennom å styrke kvinners deltakelse og gjør kvinner mer økonomisk uavhengige for å motarbeide kjønnsbasert vold, barneekteskap og flerkoneri, og for like rettigheter til arv og jord. Slik skapes et mer likeverdig samfunn, hvor flere kan bidra til utvikling.

Les mer om Norsk Folkehjelp her