Lindbak-losjen på Kristiansund Stadion

Kristiansund Ballklubb har gjennom sine verdier vist at de er en samlende faktor for hele regionen. Gjennom prosjektet "Action Now" har de inngått samarbeid med lokalt næringsliv, organisasjoner og offentlige myndigheter for å løfte fram FNs bærekraftsmål. Action Now skal gi partnerne et unikt nettverk, samt deltagelse i en handlingsorientert og faglig prosess med bærekraftig strategi og forretningsutvikling.

Les mer om prosjektet Action Now her

Som partner og Action Now-ambassadør har vi fått gleden av å løfte klubbens losje med nytt, flott møblement i KBK-stil, kaffemaskin, skjerm og moderne AV-utstyr, som tilrettelegger for gode møter i fremtiden. I losjen som har fått navnet Lindbak-Losjen, skal samarbeidspartnere og fans få oppleve helt spesielle kampopplevelser.

Kundens uttalelse: Lindbak-losjen blir en av mange flotte møtesteder på Kristiansund Stadion, på kampdag blir denne benyttet som kamplosje for sponsorer og samarbeidspartnere. Rommet blir også et representasjonsrom for KBK i hverdagen, med proft utstyr, behagelig atmosfære og nydelig utsikt til banen. Den beste plassen på stadion å gjennomføre de viktigste møtene.

Platemøblet til losjen er levert i samarbeid med den norske kvalitets-produsenten Aarsland Møbelfabrikk AS med lange tradisjoner. Deres produksjons-lokaler på Vigrestad og et stort lagerhold, sørger for hurtig levering til markedet. Deres bordplater leveres med finér eller høytrykkslaminat, på en kjerne av MDF. Dette gir god kvalitet og lang levetid. Alle møblene tilfredsstiller Norsk Standards krav til regulering, stabilitet og overflatebehandling. I tillegg er deres skapmøbler og bordplater Svanemerket.

Sittemøblene til losjen er levert i samarbeid med den norske designutmerkelses bedriften Fora Form. Møblene henter inspirasjon fra nordiske verdier som likhet, demokrati og åpenhet og tar utgangspunkt i at mennesker skal trives, mestre og utveksle gode ideer på best mulig måte. Deres mål er å produsere bærekraftige kvalitetsmøbler av gode materialer og med lang levetid til offentlig bruk.

Lokalt er smart - les om norsk design

Ta kontakt med Lindbak Kristiansund så avtaler vi et møte i Lindbak-losjen for å diskutere ditt neste bærekraftige prosjekt.

Les om vårt engasjement og arbeid så langt i vår bærekraftsrapport

Kunde: Kristiansund Ballklubb
Områder: Lounge/møterom på Kristiansund Stadion
Salgansvarlig hos Lindbak: Alf Yttervik Adolfsen

Takk til Kristiansund Ballklubb, Aarsland og Fora Form for et godt samarbeid.

Fotograf: Engvik AS
Se flere bilder av prosjektet under.