Folkeinvest MG 7150

Nytt og brukt i "grønn forening" hos Folkeinvest

Kundecase

Da Folkeinvest skulle flytte inn i nye lokaler, i Snekkerbygget på Solsiden i Trondheim, var gjenbruk, kvalitet og en hybrid arbeidsplass viktige faktorer for dem. Lindbak ble valgt som partner på møbel-, kaffe- og printløsninger, og leveranse av flere tjenester under konseptet vårt Smidig kontor. LINDBAK Smidig kontor er et sett med tjenester for selskaper i endring, med fokus på miljø og bærekraft. Våre tjenester og vår metodikk gir deg som kunde full frihet til å tilpasse antall kontorplasser og annet utstyr, på en enkel måte.

Les mer om Smidig Kontor

Folkeinvest gir alle muligheten til å delta i verdiskaping, enten det er som grunder, investor eller heiagjeng, og legger til rette for å investere i det man tror på. Selskapet oppfordrer til å investere i fremtiden, og har også etterlevd dette selv, når de har investert i møbler til sitt nye kontor.

Det er som å gå fra studietid og hybeltilværelse, til å få fast jobb og kjøpe leilighet. Da er det også på sin plass å kjøpe ordentlige møbler som er av god kvalitet, forteller Øyvind Fries, daglig leder i Folkeinvest.

Selskapet grep muligheten til å kjøpe både nytt og litt brukt fra Lindbak, og endte opp med en rekke kvalitetsprodukter som fortsatt har lang levetid.

Folkeinvest daglig leder Øyvind Fries

Fargepaletten i lokalet falt naturlig i flotte blå- og grønntoner, som gjenspeiler bedriftens profilfarger. Da kunden ønsket en blanding av nytt og brukt, bisto Lindbak med å velge ut brukte møbler som passet fargepaletten og bruksområdene, fra vårt gjenbrukslager. Gjennom tegninger av lokalet med både nytt og brukt utstyr, fikk kunden en visuell plan på hvordan utformingen av det ferdige kontoret ville bli.

Les mer om Nytt og brukt-tjenesten
2021 Folkeinvest Trondheim 7
2021 Folkeinvest Trondheim 12

Folkeinvest har et stort lokale der bedriften har mulighet til å vokse. I det spreke kontorlandskapet er det en god blanding av nytt og brukt. Sammen med Folkeinvest gikk vi gjennom samtlige kontormøbler og ga vurdering på hvilke møbler som burde vedlikeholdes. Arbeidsplassene er utstyrt med brukte hev/senk skrivebord som ble levert ferdig montert, og hvor mekanismen også var kvalitetssikret. Brukte akustikkskjermer fra Zilenzio ble montert til skrivebordene etter rens. Arbeidsplassene er utstyrt med to ulike typer kontorstoler, der de ansatte har mulighet til å velge etter ønske og behov. De brukte HÅG-stolene har fått nye trinser og har blitt renset før bruk. Disse er kombinert med nye stoler fra Vitra Trim, i flotte farger.

Lindbak:Re - Gjenbruk gjort enkelt
2021 Folkeinvest Trondheim 10
2021 Folkeinvest Trondheim 13

Folkeinvest har flere møterom plassert i midten av lokalet, som et naturlig skille i det åpne kontorlandskapet. Møterommene er utstyrt med moderne IT-utstyr, slik at de ansatte både kan ha digitale og fysiske kundemøter. Halvbordene på møterommene er brukte bord fra Edsbyn, og stolene fra Arper er en kombinasjon av brukte og nye, for å få det ønskede fargeutrykket. Våre montører er vant med å håndtere både nye og brukte møbler, og kvalitetssikrer begge kategoriene like nøye, før overlevering til deg som kunde.

Les mer om LINDBAK vedlikehold
2021 Folkeinvest Trondheim 6
Møtebordet er et redesign laget av et rundt sort møtebord. Stolen er en brukt Arper Catifa.