Northern Birdy table lamp arbeidsplass belysning

Mørkere tider

Husk god belysning på arbeidsplassen

God og riktig belysning er viktig for alle rom, men dette er særlig viktig på et kontor, hvor både lys og lyd bør være maksimalt ivaretatt for å sikre gode arbeidsforhold. Lyskildene kan være både gulvlamper, bordlamper og taklamper, og på et kontor består belysningen gjerne av en kombinasjon av alle disse. Finn den belysningen som passer best til ditt behov fra blant annet kvalitetsmerkene Luxo, Fritz Hansen, Normann Copenhagen, Northern og Tom Dixon.

Se vårt utvalg av belysning i vår nettbutikk

Har du riktig belysning på arbeidsplassen?

Er du klar over at belysningen på kontoret kan påvirke resultatet av arbeidet vi gjør? Betydningen av godt lys på arbeidsplassen er stor – både som stimuli til effektivitet og som avgjørende helsefaktor.

Glamox Luxo Motus arbeidsplass belysning lamper arbeidsplasser

Inspirasjon til belysning

Belysning brukes til å lyse opp et rom eller et spesifikt punkt, men kan også være en del av interiørdesignet på samme nivå som møbler. Vi har samlet inspirasjon innenfor belysning som gir deg det lille ekstra på arbeidsplassen enten det er på arbeidsbordet, i en sosial sone, spiserommet eller utendørs.

Gubi Beetle Dining Chair Moon Dining Table Elliptical Multi Lite Pendant BL1 Table Lamp belysning

Noen av våre favoritter

Trenger du rådgivning til valg av belysning? Finn din nærmeste avdeling og kontakt en av våre rådgivere. Vi er her for å hjelpe deg.

Finn din avdeling