Fogia

Fogia, et svensk møbelfirma, står som selve møteplassen for svensk design. Opprinnelig etablert under navnet Combiplex, startet selskapet sin reise med visjonen om å skape oppbevaringsløsninger som bord og hyller i akryl og glass. Med tiden utvidet de sin horisont til å inkludere møbler i ulike materialer, og i takt med denne utviklingen byttet de også navn til Fogia.

I over 30 år har Fogia levert møbler og unike løsninger til private hjem, kontorer, restauranter og hoteller verden over. Gjennom samarbeid med nøye utvalgte designere, skaper de tidløse klassikere preget av høy kvalitet og solid håndverk, med mål om å tilby møbler som blir elsket i lang tid. Fogias møbler blir høyt verdsatt, spesielt i designverdenen, og har blitt feiret og hyllet på messer over hele kloden.

Fogia setter standarden for skandinavisk design gjennom samarbeid med designere som Stefan Borselius, Andreas Engesvik og Note Design Studio. Deres kolleksjon inkluderer vakre møbler som Bollo lenestol, Tiki-sofaen, Retreat-sofaen, Bond-hyllesystemet og mye mer. Fra produksjonsprosessen til ferdig produkt investeres det stor omsorg og kjærlighet for å skape møbler av høyeste kvalitet som står tidens prøve.