Toppbilde 2023 Q4 Black Week Greenweek Lindbak RE

Vårt svar på Black Week er Green Week

Vi beveger oss bort fra Black Week og gir deg Green Week - en uke vi har spesielt fokus på brukte kvalitetsmøbler. Hos oss kan du handle over 30 000 brukte kvalitetsmøbler fra MøbelMeglerne.

Brukte kvalitetsmøbler

Vårt varierte utvalg av brukte kvalitetsmøbler inkluderer alt fra kontorstoler, møteromsstoler, arbeidsbord, møteromsbord, skap, hyller, bordlamper til bord- og gulvskjermer, og mye mer. Hver vare gjennomgår en grundig kvalitetskontroll noe som garanterer deg produkter av høy kvalitet. Vi oppdaterer jevnlig sortimentet, slik at du alltid kan finne interessante og relevant produkter. Enten du leter etter brukte produkter til arbeidsplassen, en sosial sone eller et møterom.

Overlappende Kombo REpluss Moebelmeglerne Lindbak RE Lindbak LR

Se vårt utvalg av brukte møbler

Eksklusivt samarbeid med MøbelMeglerne

Lindbak og MøbelMeglerne har inngått et eksklusivt samarbeid om kjøp og salg av brukte møbler. Ved å tilby ett kontaktpunkt ønsker vi å gjøre gjenbruk enklere og mer tilgjengelig. Ambisjonen er å bidra til at gjenbruk blir en naturlig del av innkjøpsprosessene til våre kunder og samarbeidspartnere. Sammen med Norges største aktør på gjenbruksmøbler skal vi bidra med å redusere klimaavtrykkene.

Les om samarbeidet
Nyttog Brukt Uredd Designkontor Peil 2019 19

Ønsker du å selge brukt?

Ta kontakt med oss