Vårt svar på Black Week er Green Week!

Vi beveger oss bort fra Black Week og gir deg Green Week - en uke vi har spesielt fokus på brukte kvalitetsmøbler. Hos oss kan du handle over 30 000 brukte kvalitetsmøbler fra MøbelMeglerne.

Brukte kvalitetsmøbler

Vårt varierte utvalg av brukte kvalitetsmøbler inkluderer alt fra kontorstoler, møteromsstoler, arbeidsbord, møteromsbord, skap, hyller, bordlamper til bord- og gulvskjermer, og mye mer. Hver vare gjennomgår en grundig kvalitetskontroll noe som garanterer deg produkter av høy kvalitet. Vi oppdaterer jevnlig sortimentet, slik at du alltid kan finne interessante og relevant produkter. Enten du leter etter brukte produkter til arbeidsplassen, en sosial sone eller et møterom.

Se hele utvalget av brukte kvalitetsmøbler her

Eksklusivt samarbeid med MøbelMeglerne

Lindbak og MøbelMeglerne har inngått et eksklusivt samarbeid om kjøp og salg av brukte møbler. Ved å tilby ett kontaktpunkt ønsker vi å gjøre gjenbruk enklere og mer tilgjengelig. Ambisjonen er å bidra til at gjenbruk blir en naturlig del av innkjøpsprosessene til våre kunder og samarbeidspartnere. Sammen med Norges største aktør på gjenbruksmøbler skal vi bidra med å redusere klimaavtrykkene.

Les mer om samarbeidet her

Kontakt en rådgiver

Våre erfarne selgere står klare til å hjelpe deg med å velge de ideelle brukte produktene for ditt arbeidsmiljø. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere veiledning. Vi er her for å gjøre gjenbruk enkelt og tilgjengelig for deg!

Kontakt en rådgiver

LINDBAK nytt og brukt

Ønsker du en kombinasjon av nytt og brukt?

Farger og ombruk i fokus

La deg inspirere av de bærekraftige valgene til Item Consulting