VESO referanse Lindbak Web

Veso

Kundecase

VESO er en ledende aktør innen leveranse av legemidler, vaksiner og oppdragsbasert forskning. VESO leverer sine produkter til både B2C og B2B markedet under henholdsvis Aqua, Aqualab og Dyrehelse. VESO er lokalisert i Norge, Chile og på Island.

Leveranse

Identitet

Første del av prosjektet hadde som mål å utvikle en ny, unik og profesjonell grafisk profil for bedriften. En profil som skilte seg ut fra konkurrenten og som VESO selv kjente seg igjen i.

Vi startet prosessen med å samle inn informasjon om VESO og deres målgruppe, samt å undersøke konkurrentene deres og deres grafiske profiler. Deretter skapte vi flere designkonsepter og presenterte dem for kunden, før vi sammen valgte det endelige designet.

Det endelige designet reflekterer VESO's verdier og budskap på en tydelig og attraktiv måte, og inkluderer en ny logo, farger, skrifttyper og bildestil.

Besøk siden
VESO

Webdesign

Med utgangspunkt i den nye identiteten startet vi jobben med design av deres nye nettside. Vi jobbet tett med VESO for å skape et design som er i tråd med deres ønsker og som også er i tråd med de siste trendene innen webdesign.

Det nye designet har et rent og enkelt layout, med et fokus på å vise frem VESO sine produkter og tjenester på en tydelig måte. For VESO var det også viktig at alle avdelinger ble ivaretatt i det nye designet, noe som var en både krevende og spennende oppgave. Nettsiden har responsivt design, noe som betyr at det vil se bra ut på alle enheter, fra datamaskiner til mobiltelefoner.

VESO Aqua referanse Lindbak Web

Webutvikling

Med utgangspunkt forarbeidet som ble gjort på identitet og webdesign, kunne vi sette i gang med siste del av prosjektet, utvikling av nettsiden. På dette prosjektet valgte vi Statamic som CMS (publiseringssystem). Statamic er en flat-file CMS, noe som betyr at det ikke krever en databasestruktur for å fungere. Dette gjør oppsettet enkelt og sikrer at siden kjører raskt og effektivt. En av de store fordelene med Statamic er det intuitive administrasjonsgrensesnittet. Det gir enkel tilgang til å administrere innholdet på nettstedet, samt å administrere brukere og tilganger. Dette gjør det enkelt å holde nettstedet oppdatert og relevant for besøkende. På dette oppdraget bisto vi også kunden med å legge inn innhold (bilder, tekst og produkter), da omfanget av innhold som skulle plassers var høyt.

VESO Aqualab referanse Lindbak Web

Drift

VESO benytter også Lindbak IT når det kommer til drift og servertjeneste for sin nettside. Ved å benytte Lindbak IT på drift av nettside, skal våre kunder oppleve tjenesten som sikker og bekymringsfri. Skal først uhellet inntreffe, så er det betryggende å vite at vi tar hyppig back-up av nettsiden vi drifter.

Kontakt oss for en webprat

Ekstra malverk i leveransen - Word og PowerPoint

Det er viktig å ha PowerPoint og Word maler som følger designmanualen fordi det gir et profesjonelt og ensartet utseende til alle presentasjoner og dokumenter som er laget av selskapet. Dette kan øke troverdigheten og seriøsiteten til selskapet i øynene til potensielle kunder og samarbeidspartnere. I tillegg kan det også gjøre det enklere for ansatte å lage presentasjoner og dokumenter ved å ha ferdige maler å jobbe med.

Vi takker VESO for at de valgte Lindbak IT som leverandør på dette prosjektet. Vi ser frem til å jobbe videre med dere. En nettside er et levende medium, som vi mener trenger kontinuerlig oppdatering og kjærlighet!

Avdelingsside Aqua Avdelingsside Aqualab Avdelingsside Dyrehelse