Lindbak IT gjør webutvikling av skreddersydde nettsider og webapplikasjoner med blant annet WordPress og Statamic som publiseringsløsning. Vårt team består av erfarne webutviklere, som alle har lang erfaring og oppdatert kompetanse. En webutvikler hos oss har sterk kompetanse både i front-end og back-end. Vi jobber tett med bedrifter og designbyråer, og tilpasser prosess og løsning til kundens behov.

Vi tar ideene og gjør dem om til velfungerende nettsider.

Vi leverer:

  • Webutvikling fra design til ferdig nettside
  • WordPress og Statamic med skreddersydd design og funksjonalitet
  • Nettsider med fokus på sluttbruker og de som skal administrere dem
  • Løsninger med sikkerhet og personvern i fokus

Oppdag en helt ny måte å administrere innhold på nettstedet ditt med CMSet Statamic – en kraftig og fleksibel plattform som gir deg full kontroll over dine digitale eiendeler.

Google deepmind Fv39 Dq Wqt Hw IT web

Vi tar ideene og gjør dem om til velfungerende nettsider

Wordpress

WordPress er verdens mest brukte publiseringsløsning (CMS). Brukervennligheten gjør at plattformen foretrekkes av alt fra hobbybloggere til store kommersielle bedrifter. WordPress er enkel å videreutvikle og tilpasse, noe som gjør at den også er svært populær blant webutviklere.

Vi har benyttet WordPress som foretrukket publiseringsløsning over flere år, og kan med sikkerhet si at vi er en av Norges mest erfarne leverandører av nettsider bygget på WordPress. Vi har levert løsninger som strekker seg fra enkle nettsider med standard funksjonalitet, til avanserte løsninger med alt fra nettbutikk til komplekse funksjoner. Med oss som partner på webutvikling vil du som kunde enkelt kunne tilpasse løsningen, slik at den dekker de fleste av bedriftens behov.

Har du et prosjekt hvor du ønsker WordPress som publiseringsløsning og trenger gode webutviklere?

Lindbak wordpress banner

Statamic

Med CMSet Statamic trenger du ikke lenger å bekymre deg for komplekse systemoppsett eller begrensninger i tilpasning. Med sin intuitive grensesnitt og enkelheten til enkelte sideredigeringsverktøy, gir CMSet Statamic deg muligheten til å raskt og enkelt opprette, redigere og administrere innholdet ditt akkurat slik du ønsker det.

Enten du er en erfaren utvikler som ønsker full frihet til å tilpasse hver minste detalj, eller en innholdsredaktør som ønsker enkel tilgang til å oppdatere nettstedet uten å måtte ty til utviklernes hjelp, så gir CMSet Statamic deg verktøyene du trenger for å lykkes.

Med funksjoner som innebygd SEO-optimalisering, responsivt design og kraftig databehandling, vil CMSet Statamic hjelpe deg med å skape nettstedet ditt til å skinne i en stadig mer konkurransedyktig digital verden.

Så hvorfor nøye deg med mindre? Opplev friheten og fleksibiliteten til CMSet Statamic i dag, og ta styringen over ditt digitale univers på en helt ny måte.

22315 Statamic and SQL min
Smidig IT banner

Vil du vite mer om webutvikling?

Kontakt oss

Relaterte tjenester

Webdesign av skreddersydde nettsider som sikrer at virksomheten når sine mål og brukerne får oppfylt sine behov.

Les mer her

Vi hjelper deg med å oppnå bedre synlighet i søkemotorene.

Les mer her

Vi passer på at plattformen blir løpende overvåket og oppdatert, slik at nettsidens sikkerhet er ivaretatt. Lindbak IT bidrar til sikker drift av nettsider for omkring 100 av våre kunder i dag.


Les mer her