Lindbak IT tilbyr skreddersydd webdesign fra mennesker som er genuint opptatt av faget, tror på personlig service og leveranser av høy kvalitet. Nettsiden er selskapets hjem på nettet, og er ofte stedet nye kunders første møte med selskapet ditt. Vår oppgave er å bidra til at førsteinntrykket blir godt. Vi bistår kundene i hele prosessen fra kartlegging av mål og brukerbehov, til prioritering av innhold og utforming av interaksjonsdesign.

Enkel å bruke – for alle involverte

I prosessen jobber våre webdesignere tett sammen med deg for å skape et resultat både vi og dere kan være stolte av. Alle nettsider tilpasses ulike skjermstørrelser og plattformer. De laster hurtig, er universielt utformet og er enkel i bruk for webansvarlig. Lindbak samarbeider tett med flere webdesignere, designmiljøer og markedsrådgivere, som kan bistå i prosesser og utforming ved behov.

Dette er webdesign for oss i Lindbak.

Shubham dhage 8yjry Uayhz Q webdesign

Webdesign av skreddersydde nettsider som sikrer at virksomheten når sine mål og brukerne får oppfylt sine behov.

Hvorfor velge oss

Lindbak IT er en solid leverandør av nettsider. Vi har lang erfaring og har opparbeidet oss god kunnskap om hva som fungerer på nett. Fornøyde kunder er det vi lever av og for oss er det viktig at du skal føle deg ivaretatt, både før, under og etter leveransen. Nettsider levert av Lindbak baserer seg ikke på «ferdige maler», men designes og programmeres spesifikt for deg og din bedrifts behov. På den måten får du et produkt du kan være fornøyd med og som er i tråd med de målene du har satt for bedriften din.

Vi leverer

  • Prosessledelse
  • Identitetsdesign
  • Interaksjonsdesign
  • Webdesign
  • Brukertesting
Oyvind-Slotteroy.jpg
For å vite mer - kontakt oss
Charlesdeluvio Lks7vei e Ag interaksjonsdesign-mennesker

Relaterte tjenester

Sikkerhetpaa Nett Ikon Lindbak

Sikkerhet på nett

Vi ivaretar drift og sikkerhet for både små og store virksomheter over hele landet.

Les mer her
SEO Ikon Lindbak

SEO

Analyse av nettsiden, teknisk søkemotoroptimalisering og rådgivning.

Les mer her
Webutvikling Ikon Lindbak

Webutvikling

Webapplikasjoner med WordPress som publiseringsløsning, eller plattformuavhengig kode i PHP.

Les mer her