2023 Sanoi restaurant Trondheim 12

Sanoi - Unike matopplevelser i en stemningsfull atmosfære

Kundecase

Vi har fått gleden av å levere møbler til Sanoi Restaurant i Apotekerveita, Trondheim. Sanoi er et restaurantkonsept bygd på asiatiske smaker og trønderske matvarer, uttrykt gjennom moderne og delbare sharing-menyer. Hos Sanoi kan gjester dele mat, kunnskap og nye smaker, alt i en uformell setting. Møblene er nøye utvalgt for å reflektere den kulinariske opplevelsen de serverer, og legger til rette for den innbydende stemningen som er en integrert del av restaurantens identitet.

2023 Sanoi restaurant Trondheim 4

Inngangsparti med loungemøbler og bar

Ved inngangspartiet til Sanoi blir gjestene ønsket velkommen av et sofistikert loungeområde og en bar, blant annet skapt for perfekt avslapning før eller etter deres kulinariske opplevelse. Rommet er dekorert med Terra krukker fra AYTM og planter fra Götessons. Les mer om fordelen med grønne innspill. I tillegg til Co Lounge Chair med sin minimalistiske ramme og komfortable ryggstøtte som er behagelig å sitte i, uten at det går på bekostning av den visuelle opplevelsen.

2023 Sanoi restaurant Trondheim 32
2023 Sanoi restaurant Trondheim 21
2023 Sanoi restaurant Trondheim 1
2023 Sanoi restaurant Trondheim 20

Hovedrom med lune og komfortable møbler

Restauranten har en varm atmosfære der møblene er nøye utvalgt for å skape en plass hvor komfort og eleganse smelter sammen. Series 430 stolene fra Verpan med sorte stålben og behagelig polstrede sete (Nevotex Lido Trend 158) inviterer til avslapning og hyggelige samtaler. Bordene er skreddersydd og levert av Rupro, med sorte pulverlakkert stålunderstell fra Mara 230 (Next Level Design). Og for å tilføre rommet en ekstra stemningsfull dimensjon, lyser Antique telyseholdere fra Lundhs opp rommet med naturlig norsk naturstein.

2023 Sanoi restaurant Trondheim 12
2023 Sanoi restaurant Trondheim 17
2023 Sanoi restaurant Trondheim 19
2023 Sanoi restaurant Trondheim 29

Halvveis lukket avdeling

Mellom det livlige og pulserende i restauranten er det skapt et halvveis lukket område, en oase av intimitet og ro. Gardinene fra Gudbrandsdalen ullfabrikk (Amdahl 645) tilbyr ikke bare en mulighet for privatliv, men er også lyddempende. Lampene Reverse Table Lamp fra Menu i materialet travertine og bronsert messing gir det perfekte belysningsnivået - varmt og innbydende.

2023 Sanoi restaurant Trondheim 3
2023 Sanoi restaurant Trondheim 23

Interiørdetaljer med stor betydning

I tak og langs veggene har vi montert gardiner fra Nevotex (Monsa FR0101 - 100 Natural) og Kvadrat (Scrap 0002 og Ginger 2). Disse gardinene utgjør ikke kun en dekorativ tilføyelse, men bidrar også til å dempe støyen og skaper en behagelig akustisk atmosfære. På veggene er det montert Arteks Tupla-vegghengsel som kombinerer kunst og funksjonalitet, der gjester kan henge jakker og vesker på. De oppladbare bordlampene Como fra &Tradition danner stemningslys og kan enkelt flyttes rundt etter behov.

Inspirasjon til belysning
2023 Sanoi restaurant Trondheim 14
2023 Sanoi restaurant Trondheim 22
2023 Sanoi restaurant Trondheim 30

Prosjekt: Sanoi, Bitastad
Interiørarkitekt: Catharina Kristoffersen Skei og Aina Moe v. Sweco Architects TAG AS
Prosjektleder:
Byggherrerådgiveren AS

Foto: Ronny Manuel Danielsen
Se flere bilder av prosjektet under