2023 Trondheim Mana Restaurant Alo bygget 2

Torvet og Mana restauranter - Matopplevelser i flotte omgivelser

Kundecase

Mana restaurant og Torvet bedriftsrestaurant, plassert i det innovative Alo-bygget på Sluppen i Trondheim, setter en ny standard for bærekraft og miljøvennlighet. Dette kontorbygget er det første i Norge som er dobbeltsertifisert med miljøstandardene Well Gold og Breeam Outstanding, og det reflekteres ikke bare i bygningens bærekraftige design, men også i de kulinariske opplevelsene som tilbys hos Mana og Torvet. Vi fikk gleden av å levere møbler til Mana og Torvet i samarbeid med interiørarkitekene hos Signed by Sensa.

Torvet, bedriftsrestaurant som fungerer som et fellesområde for alle ansatte i bygget, legger til rette for et inkluderende og trivelig miljø.

Mana restaurant, åpen for publikum fra kl 16 og utover, tilbyr ikke bare smakfull mat, men også en invitasjon til et miljø hvor harmoni og varme står i fokus.

Belysningen er som en nedsenket lyshimling i begge arealene. På grunn av at takhøyden er stor så ønsket vi å skape en mer intim stemning for besøkende. Belysningen gir mye til arealene, men også ut mot fasade, da lyset vises godt i de store vinduene. I de mørke månedene gir dette lyset en fin stemning både innendørs og ut mot de forbipasserende, forteller interiørarkitekt hos Signed by Sensa.

Både eik og røkt eik ble valgt for å skape varme i de åpne arealene, og de ble komplementert av fliser, metaller, og tekstiler for å danne en rik palett som skaper en engasjerende atmosfære.

Lindbak kom på banen tidlig for innspill til produkter og leverte et komplett tilbud på alt av løst inventar. Vi er fornøyde med oppfølgning og tilstedeværelse før, under og etter levering/montering, forteller interiørarkitekt.

En stor takk til Signed By Sensa, Kjeldsberg og alle leverandører involvert i prosjektet.


Foto: Ronny Danielsen

Se flere bilder fra prosjektet under.