LINDBAK webdesign

Lindbak IT tilbyr skreddersydd webdesign fra mennesker som er genuint opptatt av faget, tror på personlig service og leveranser av høy kvalitet. Nettsiden er selskapets hjem på nettet, og er ofte stedet nye kunders første møte med selskapet ditt. Vår oppgave er å bidra til at førsteinntrykket blir godt. Vi bistår kundene i hele prosessen fra kartlegging av mål og brukerbehov, til prioritering av innhold og utforming av interaksjonsdesign.

Enkel å bruke – for alle involverte

I prosessen jobber våre webdesignere tett sammen med deg for å skape et resultat både vi og dere kan være stolte av. Alle nettsider tilpasses ulike skjermstørrelser og plattformer. De laster hurtig, er universielt utformet og er enkel i bruk for webansvarlig. Lindbak samarbeider tett med flere webdesignere, designmiljøer og markedsrådgivere, som kan bistå i prosesser og utforming ved behov.

Dette er webdesign for oss i Lindbak.

Webdesign av skreddersydde nettsider som sikrer at virksomheten når sine mål og brukerne får oppfylt sine behov.

PROSESS

Nettsiden må både tilpasses den målgruppen den skal engasjere og avsenderen sine behov. Derfor benytter vi profesjonelle webdesignere med spisskompetanse som passer til ditt spesifikke prosjekt. De programmerer nettsidene fra bunnen av uten bruk av ferdige maler og halvfabrikata, og da selvsagt på alle enheter – fra PC til mobil og nettbrett.. Slik får du akkurat den nettsiden du trenger.

 • 1. Kartlegging

  Et typisk webdesign-prosjekt starter som regel med en grundig kartlegging av behovet du har. Slik vet alle parter hva målet er – og da blir det enklere å komme dit.
 • 2. Trådskisser

  Det produseres «trådskisser» som viser hvordan nettsiden vil fungere og hvordan strukturen er satt opp.
 • 3. Design

  Når alle er fornøyde med strukturen, setter designer form og farge på skissene. Designet tilpasses PC, nettbrett og mobil, og følger «best practice» for universell utforming.
 • 4. Webutvikling

  Etter at du har godkjent designet, vil en eller flere utviklere sette i gang med oppsett og programmering av nettsiden. Dette gjøres basert på siste stabile standard for kode og «best practice».

Vi leverer

 • Prosessledelse
 • Identitetsdesign
 • Interaksjonsdesign
 • Webdesign
 • Brukertesting

Hvorfor velge oss

Lindbak IT er en solid leverandør av nettsider. Vi har lang erfaring og har opparbeidet oss god kunnskap om hva som fungerer på nett. Fornøyde kunder er det vi lever av og for oss er det viktig at du skal føle deg ivaretatt, både før, under og etter leveransen. Nettsider levert av Lindbak baserer seg ikke på «ferdige maler», men designes og programmeres spesifikt for deg og din bedrifts behov. På den måten får du et produkt du kan være fornøyd med og som er i tråd med de målene du har satt for bedriften din.

Les mer om Lindbak IT Web

Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg?

Ta en titt på noen av prosjektene vi har levert eller kontakt oss for en prat.

Prosjekter

KONTAKT OSS I DAG

Vi bistår deg med utvikling av sikre, raske og synlige nettsider

RELATERTE TJENESTER