Cloud secure

Er du klar for skyen?

Skybaserte IT-løsninger har du garantert allerede hørt mye om, men hva er det egentlig og hva den store gevinsten for bedriften?

«Skybasert» betyr egentlig at vi lagrer data på eksterne servere som du ikke trenger å se eller forholde deg til, i stedet for tradisjonelle «bokser» som står på det gamle serverrommet. Slik har du tilgang til filene dine når som helst og fra hvor som helst, men hva er egentlig fordelene?

Tilgjengelighet

Med filene i skyen har du tilgang til dine data hvor du enn måtte befinne deg. Du jobber like effektivt på hytta som på kontoret eller reisefot. Nye funksjoner og oppdateringer slippes fortløpende, her trengs ingen installasjon og tilgang på tekniker eller IT-ansvarlig. Du får det nyeste og det beste på samme tid som alle andre.

Skytjenester Topp Banner Smidig Kontor 1920x1080 Lindbak

Sikkerhet

Dine data er trygge! Automatiserte og kontinuerlige oppdateringer og tetting av sikkerhetshull vil sørge for at serveren er så sikker som den får blitt. At filer lagret i skyen er en risiko er en myte, vi vil si snarere tvert i mot. Alle de store internasjonale aktørene, som du daglig kjøper dine tjenester av, drifter sine løsninger på denne måten. I tillegg er overvåkning av maskinpark og ytelse er en del av konseptet, det betyr at problemet ofte blir løst før det oppstår og at du får stabilitet på din leveranse enten du er en liten eller en stor bedrift.

Adobe Stock 225624904 pc kode verifisering

Kostnadskontroll og skalerbarhet

Betal kun for det du benytter, ikke mer. Tidligere måtte man kjøpe harddisker som skulle dekke fremtidige behov, dette tar du nå etter hvert som du bygger ut. Denne typen skalerbare løsninger er bra for bedriften, du tar kostnadene etter hvert som du vokser, og med en skybasert løsning trenger man ikke å investere i maskinvare eller annen infrastruktur som både må vedlikeholdes og byttes ut fra tid til annen, her kan vi raskt tilpasse den kapasiteten du trenger i forhold til kraft og lagringsplass. Kostnadene til overvåkning, feilretting, utvikling og oppgraderinger, deler du med alle andre.

Office 1209640 1280-PC-hender

Stabilitet

I kombinasjon med gode backup-rutiner kan skyen sikre høyere effektivitet enn lokale løsninger, du er alltid oppe og samtlige applikasjoner styres og koordineres fra ett sted med tanke på adgangskontroll, brukerrettigheter, konfigurasjon og endringer – dette sikrer driftsstabilitet.

I Stock 1169668297 It sikkerhet

Data og IT er strategisk viktig for enhver bedrift i dag, uavhengig av størrelse på bedriften. Fremtiden ligger ikke i skyen, den er allerede der. Vi bistår med all planlegging og implementering.

Ønsker du en uforpliktende IT-prat?

Kontakt oss