Norsk design - Lokalt er smart

Som landsdekkende aktør ønsker Lindbak å bidra til en bærekraftig framtid på norske arbeidsplasser. Vi er opptatt av vår direkte og indirekte påvirkning på miljøet, og stiller derfor krav til både oss selv og våre leverandører. Som en frittstående forhandler kan vi velge de beste løsningene i markedet og med mange norske og utenlandske leverandører sikrer vi våre kunder tilgang til de beste produktene og løsningene industrien til enhver tid kan tilby.

Vi er stolte over å ha lange tradisjoner for samarbeid med mange av de ledende norske leverandørene. De fleste norske leverandørene har en sterk miljøprofil, og som bonus er leveransene kortreist. Vår ambisjon er at det skal være enkelt for våre kunder å handle smart - og lokalt.

FLOKK - Bærekraftig sittekomfort med høy kvalitet

Flokk har i 40 år hatt et sterkt fokus på miljø, med mål om å være ledende innen utvikling av bærekraftige møbler. Den gjennomsnittlige andelen resirkulerte materialer brukt i deres produkter, skal til enhver tid overstige 60%.

Merkene HÅG, RH, RBM har lange tradisjoner innen møbeldesign, med utgangspunkt i menneskesentrert design. Offecct og Profim ligger også under deres paraply.

Norsk og bærekraftig design
HÅG kontorstoler har blitt produsert på Røros siden 1957 og representerer kortreiste møbler med høy kvalitet - alltid!

HÅG - Bærekraftig design produsert på Røros

Aarsland Møbelfabrikk AS på Jæren, er en norsk kvalitets-produsent med lange tradisjoner. Produksjons-lokaler på Vigrestad og et stort lagerhold, sørger for hurtig levering til markedet.

Deres bordplater leveres med finér eller høytrykkslaminat, på en kjerne av MDF. Dette gir god kvalitet og lang levetid.

Alle møblene tilfredsstiller Norsk Standards krav til regulering, stabilitet og overflatebehandling. Deres skapmøbler og bordplater er Svanemerket.

Aarsland - Bærekraftig norsk produksjon siden 1922

Fora Form - Norske kvalitetsmøbler siden 1929

Fora Form er en norsk møbelprodusent som i samarbeid med norske designere lager gode samspill der mennesker møtes. Møblene henter inspirasjon fra nordiske verdier som likhet, demokrati og åpenhet og tar utgangspunkt i at mennesker skal trives, mestre og utveksle gode ideer på best mulig måte.

Fora Form er den bedriften i Norge som har vunnet flest designutmerkelser siden deres oppstart i 1929. Deres mål er å produsere bærekraftige kvalitetsmøbler av gode materialer og med lang levetid til offentlig bruk.

Fora Form - Kvalitetsmøbler til gode møteplasser

Objekt. er et nytt Oslo-basert designmerke, etablert av Nicolai Gulliksen, Kjetil Gudem og Preben Mehren i 2018. De produserer hovedsakelig sine kvalitetsobjekter i Norge, men samarbeider også med noen få ansvarlige og pålitelige fabrikker i Nord-Europa.

Grorud-stolen ble designet av Hans Brattrud i 1958, og produsert på A. Grasaasens Fabrikk. I dag produseres stolen i Sykkylven.

As Long As You Like Table er et modulært bordsystem bygget inn i seksjoner med mulighet for å kombinere eikefiner, Larvikittstein og Forbo linoleum. Larvikite ble dannet i en vulkansk prosess for 300 millioner år siden. Steintoppen er behandlet og tilpasset i Sandefjord, Norge. Bordet er designet for enkel montering i en solid konstruksjon som bærer vekten av kombinasjonen av stein og eik.

OBJEKT. - NORSKE IKONER

HJELLE - Form, kvalitet og komfort siden 1940

Hjelle har produsert møbler på fabrikken i Sykkylven i over 80 år. De har som mål å lage vakre og tidløse skandinaviske møbler, som varer i generasjoner. Møblene preges av god form, kvalitet og komfort.

Helt siden 1942 har Hjelle hatt et sterkt fokus på å minimere miljøpåvirkningen – fra design til levering - og samtidig sikre et sunt arbeidsmiljø.

Hjelle - Form, kvalitet og komfort siden 1940

Fjordfiesta er en liten norsk møbelprodusent som startet opp i 2001. De er først og fremst kjent for å relansere Hans Brattruds flotte Scandiastoler.

Scandiastolen ble designet i 1957 og fremstår idag som klassisk og moderne.

Vestre har et sterkt miljøengasjement, og produksjonen deres er både kvalitets- og miljøsertifisert.

Vestre er medlem av Initiativ for Etisk Handel (IEH) og kompenserer for alle klimagassutslipp i henhold til gjeldende FN- og EU-standarder. All produksjon skjer i moderne lokaler i Norge og Sverige.

Eskoleia AS har vært i markedet siden 1912 og produserer i sine lokaler på Kongsvinger. De er nå den eneste produsenten av oppbevaringsløsninger i stål som fortsatt produserer i Norge.

Helland Møbler er en norsk produsent av møbler til helse- og omsorgs-sektoren. De ble grunnlagt i 1947, og har siden 1960 laget møbler for kontraktsmarkedet.

Deres mål er å utvikle fleksible løsninger av høy kvalitet, med form-sikkert design. Mange av produktene er også Svanemerket.

VAD er en norsk møbelprodusent fra Stordal på Sunnmøre. De har siden 1968 hatt fokus på møbleringsløsninger til offentlige miljøer, helse og institusjon, skip og offshore. De fokuserer på et rent arbeidsmiljø og minimale utslipp fra produksjonen.

I tråd med deres medlemskap i mobelfakta.no, jobber de med interne miljøstyringssystemer, miljøsertifisering og kvalitetstesting av sine møbler.

LEI MØBLER NÅ - FÅ TRE MÅNEDERS BETALINGSUTSETTELSE!

Å leie møbler kan være bærekraftig. Leie av kontormøbler og annet utstyr fra oss i Lindbak, er både trygt, fleksibelt og enkelt.

Les mer om fordelene med leie og hvordan du går frem her