LINDBAK webutvikling

Lindbak IT gjør webutvikling av skreddersydde nettsider og webapplikasjoner med blant annet WordPress og Statamic som publiseringsløsning. Vårt team består av erfarne webutviklere, som alle har lang erfaring ogoppdatert kompetanse. En webutvikler hos oss har sterkkompetanse både i front-end og back-end. Vi jobber tett med bedrifter og designbyråer, og tilpasser prosess og løsning til kundens behov.

Vi tar ideene og gjør dem om til velfungerende nettsider.

Vi leverer:

 • Webutvikling fra design til ferdig nettside
 • WordPress og Statamic med skreddersydd design og funksjonalitet
 • Nettsider med fokus på sluttbruker og de som skal administrere dem
 • Løsninger med sikkerhet og personvern i fokus

Vi tar ideene og gjør dem om til velfungerende nettsider.

WordPress

WordPress er verdens mest brukte publiseringsløsning (CMS). Brukervennligheten gjør at plattformen foretrekkes av alt fra hobbybloggere til store kommersielle bedrifter. WordPress er enkel å videreutvikle og tilpasse, noe som gjør at den også er svært populær blant webutviklere.

Vi har benyttet WordPress som foretrukket publiseringsløsning over flere år, og kan med sikkerhet si at vi er en av Norges mest erfarne leverandører av nettsider bygget på WordPress. Vi har levert løsninger som strekker seg fra enkle nettsider med standard funksjonalitet, til avanserte løsninger med alt fra nettbutikk til komplekse funksjoner. Med oss som partner på webutvikling vil du som kunde enkelt kunne tilpasse løsningen, slik at den dekker de fleste av bedriftens behov.

Har du et prosjekt hvor du ønsker WordPress som publiseringsløsning og trenger gode webutviklere?

Kontakt oss i dag

RELATERTE TJENESTER:

 • Webdesign

  Webdesign av skreddersydde nettsider som sikrer at virksomheten når sine mål og brukerne får oppfylt sine behov.

  Les mer om webdesign her
 • SEO

  Vi hjelper deg med å oppnå bedre synlighet i søkemotorene.

  Les mer om SEO her
 • Sikkerhet på nett

  Vi passer på at plattformen blir løpende overvåket og oppdatert, slik at nettsidens sikkerhet er ivaretatt. Lindbak IT bidrar til sikker drift av nettsider for omkring 100 av våre kunder i dag.

  Les mer om Sikkerhet på nett her