Sikkerhet har blitt viktigere ettersom trusselbildet på nett endrer seg raskere. WordPress og Statamic er solid og sikker plattform. Vi passer på at plattformen blir løpende overvåket og oppdatert, slik at din sikkerhet er ivaretatt. Lindbak IT bidrar til sikker drift av nettsider for omkring 100 av våre kunder i dag.

Spesialtilpassede servere

Vi benytter servere som er optimalisert for nettsidene og applikasjonene de skal drifte. Serverene er satt opp med Ubuntu som operativsystem og har blant annet Nginx og HTTP2, noe som betyr svært rask lasting av nettsidene. Lindbak IT tar ansvar for en sikker løsning med høy oppetid, slik at du slipper å bekymre deg.

Sikker drift WordPress og Statamic

Med lang erfaring innen drift og vedlikehold av nettsider bygget på WordPress og Statamic, er du i trygge hender om du velger en driftsavtale gjennom Lindbak IT. Våre driftspakker inkluderer blant annet premium servere, kontinuerlig backup, overvåking av ytelse og sikkerhet. Vi oppdaterer CMS og tilleggsmodulene, slik at du ikke trenger å bekymre deg for utdatert kode. I tillegg til overnevnte kan vi også tilby egne serverløsninger, premium brannmur og løsninger for nettbutikk.

Rådgiving innen sikkerhet

Hos Lindbak IT finner du fagfolk med kompetanse innen sikkerhet, kryptografi, drift og serveroppsett. Vi bistår våre kunder med rådgiving om sikkerhet på nett.

Kontakt oss

Relaterte tjenester

Systemutvikling Ikon Lindbak

Systemutvikling

Vi jobber med både små og store prosjekter innen systemutvikling. Prosjektene har som regel samme formål; å effektivisere arbeidshverdagen til våre kunder. Utfordringene kan være alt fra enkle integrasjoner til mer komplekse løsninger hvor flere plattformer skal snakke sammen.

Les mer her
Webutvikling Ikon Lindbak

Webutvikling

Webapplikasjoner med WordPress som publiseringsløsning, eller plattformuavhengig kode i PHP.

Les mer her
Sikkerhetpaa Nett Ikon Lindbak

Sikkerhet på nett

Vi passer på at plattformen blir løpende overvåket og oppdatert, slik at din sikkerhet er ivaretatt. Vi bidrar til sikker drift av nettsider for omkring 100 av våre kunder i dag.

Les mer her