2021 Viking Venture Trondheim15

Komfort, kvalitet og fokus på detaljer hos Viking Venture

Kundecase

Viking Venture investerer i raskt voksende selskaper i Norden, og selv har de investert i nye lokaler spesielt tilpasset en digital hverdag. Bedriften hadde behov for større plass og valgte å flytte på toppen av Mercurgården i Trondheim med utsikt mot torvet og Vår Frue kirke. For Viktig Venture var det viktig at lokalet ble en plass der de ansatte kjente på trivsel og stolthet.

2021 Viking Venture Trondheim14
Åpent kontorlandskap med den slanke kontorstolen ID Trim med individuelle tilpasningsmuligheter.

Vi fikk gleden av å bli valgt som møbelleverandør og leveransen besto av møbler til åpent kontorlandskap, spiseområde, lounge, sosiale soner og møterom. Et godt samarbeid med kunde og interiørarkitekt ved Radius Design har resultert i en arbeidsplass med fokus på komfort, kvalitet og detaljer i kombinasjon med en fantastisk fargepalett som gjenspeiles helhetlig i lokalet.

Fargene som øker kreativitet, effektivitet og trivsel på kontoret
2021 Viking Venture Trondheim19
2021 Viking Venture Trondheim18
Lindbak har sammen med Radius Design levert løsninger som muliggjør digital arbeidshverdag med fysisk tilstedeværelse på kontoret. Prosessen med Lindbak og Radius design har fungert meget godt til tross for utfordrende tider under en pandemi. Selgerne hos Lindbak har vært en god samarbeidspartner til Viking Venture i denne prosessen, forteller kunden.
2021 Viking Venture Trondheim3

I spiseområdet/sosiale sonen kan de ansatte møtes å ha daglige pauser, gode samtaler og få påfyll av energi. Her finner man de flotte HAY petit stolene kombinert med Font sofa fra Offecct. Lydabsorbentene Scala fra Abstracta på veggene vil bidra til bedre akustikk i det relativt åpne lokalet.

Sliter du med støy på kontoret? Slik fikser du dårlig akustikk.

2021 Viking Venture Trondheim11
2021 Viking Venture Trondheim8
2021 Viking Venture Trondheim6

Da lokalet er relativt åpent er det satt opp vegger med oppbevaringsmuligheter for å få skille mellom forskjellige soner. Bak spilevegg er det montert en olje peis for å få en lun stemning. Alle sonene er nøye gjennomtenkt med nye og varierte møbelprodukter.

2021 Viking Venture Trondheim17
Sone for sosialt eller arbeid. Barstoler fra Mattiazzi.
2021 Viking Venture Trondheim5
Loungeområde med Mags sofa fra HAY sammen med Anza Pouf fra «PleasWaitToBeSeated»

Lokalet har flere møterom i forskjellige størrelser og utforming for kreativitet og samhandling. Både i møterommene og de andre sonene har det vært høyt fokus på valg av produkter til riktig sone.

2021 Viking Venture Trondheim2

Ett stilrent inntrykk med komfortable møteroms stoler Frame soft fra Alias, som gjør at man kan sitte lenge.

2021 Viking Venture Trondheim1

Takk til Viking Venture, Radius Design og alle leverandører involvert i prosjektet.

Områder: Åpent kontorlandskap, spiseområde, lounge, sosiale soner og møterom

Foto: Ronny Manuel Danielsen
Se flere bilder av prosjektet under.