I Stock 1169668297 It sikkerhet

Office 365 - Fordeler med SharePoint som samhandlingsplattform

Office 365 er en skybasert abonnementstjeneste som samler de beste verktøyene for måten personer arbeider på i dag. Ved å kombinere de beste appene, som Excel og Outlook, med kraftige skytjenester, som OneDrive og Microsoft Teams, kan alle opprette og dele hvor som helst og på enhver enhet i Office 365.

SharePoint fungerer som selve motoren i Office 365 og har som formål å bidra til at dokumentflyten og samhandlingen fungerer enda bedre. SharePoint lar brukerne organisere, lagre og dele informasjon på tvers av enheter. Tidligere var dette et system for store bedrifter, med en høy investeringskostnad blant annet fordi man måtte ha store interne servere. Etter at Sharepoint ble en del av Office 365 har har det skjedd mye både med kostnadsbildet, inngangsporten og brukervennligheten.

Lindbak IT Kim Erik kaffe

Samhandling og deling

SharePoint er mer enn et sted hvor man lagrer dokumenter. Det er en samhandlingsplattform som gjør det enklere å jobbe i team på tvers av avdelinger og landegrenser. I SharePoint kan alle i bedriften ha tilgang til alle filer overalt, dele filer på en enkel måte, jobbe i samme dokument – samtidig som alt er trygt lagret i skyen.

Enklere og tidsbesparende dokumentsøk

Undersøkelser viser at ansatte bruker 25% av tiden sin på å lete etter informasjon. Dette utgjør en hel arbeidsdag hver uke. Gjennom en «motor» kalt Office Graph lærer SharePoint deg å kjenne, og reduserer tiden brukt på å lete etter dokumenter drastisk.

Systemet lærer seg hvordan du jobber, hvem du jobber sammen med, og hvilken informasjon som er relevant for deg. Med SharePoint trenger du ikke lenger vite hvilken mappe dokumentene dine ligger i. Dokumenter organiseres på en helt annen måte enn tidligere, og SharePoint hjelper deg med å finne alt du trenger. All informasjon blir indeksert, og alle filer er umiddelbart tilgjengelige og søkbare for deg og dine kollegaer.

I Stock 1060919616 It sikkerhet

Alltid tilgjengelig

SharePoint er et godt valg for bedrifter som har informasjon som skal deles på tvers av team og avdelinger. All informasjon er tilgjengelig overalt, alltid. Det gjør det enklere å samhandle for team og prosjekter på tvers av geografi.

Opplæring og en god implementeringsplan viktig for suksess

Det er høy grad av sikkerhet og trygghet i skylagring. En falsk oppstart kan derimot skape usikkerhet blant de ansatte. Sikre at du ivaretar en god implementering som sikrer en god og bred adopsjon.

Lindbak IT har lang erfaring med leveranse av SharePoint til små og store bedrifter. Vi gir deg full opplæring slik at du og alle dine ansatte kan bruke systemet på en fornuftig måte og få maks utbytte av verktøyene. 


Trenger du mer kunnskap om hvordan Office 365 kan være en nyttig plattform for små og mellomstore bedrifter?

Les alt om Office 265 her