LINDBAK dokumentflyt

Nye arbeidsvaner, større behov for fleksibilitet, økt digitalisering og et større fokus på miljø og bærekraft, har gjort at behovet for effektiv og oversiktlig print- og dokumenthåndtering har blitt større.​

Med LINDBAK dokumentflyt får du alle utskriftstjenester du trenger til en fast pris per måned – Alt på én og samme faktura. Du kan enkelt og fleksibelt tilpasse tjenesten etterhvert som behovene endres, slik at du har alltid har en løsning som er tilpasset bedriftens faktiske behov. ​

Som IT-ekspert med fokus på digitalisering, hjelper vi deg med å effektivisere arbeidsmetoder med sikkerhet og personvern i fokus. Lavere forbruk av papirbaserte dokumenter vil gi både redusere kostnader og bidra til å redusere miljøpåvirkningen.

Det er dette som er dokumentflyt for oss.​

 • TRYGG OG SIKKER HÅNDTERING AV INFO

  Printtjenesten kan overvåkes, og på den måte forhindre sikkerhetsbrudd og info på avveie i din bedrift. På denne måten ivaretas.

 • PERSONLIG DOKUMENTLØSNING

  Ved å logge på med kode eller kort sikrer du at alle utskrifter blir konfidensielle. Dette forenkler IT-hverdagen siden det reduserer mengden utskrifter og prosesser.

 • BÆREKRAFT OG MILJØ

  Ved å redusere unødvendig print, kan papirforbruk reduseres med inntil 40%. Vi kan også bidra med CO2-nøytralt utstyr og miljørapportering.

 • FLEKSIBELT OG ENKELT

  Brukerne kan skrive ut hvor du vil og til hvilken printer du vil. Vi leverer også automatisk tonerbestilling og ivaretar berøringsfrie operasjoner. Løsningen gir også forutsigbare fakturaer.

 • DU SPARER TID OG PENGER

  Å sette ut driften av printere dine til et eksternt selskap, gir for eksempel dine IT-ansatte mer tid til å fokusere på sine egne kjerneoppgaver. Brukerne slipper å mellomlagre skannede dokumenter på e-post.

 • SERVICE NÅR DU TRENGER DET

  Med 28 lokale servicekontor i hele landet er det kan du ha direkte kontakt til en lokal tekniker. Vi sørger også for 24/7 helpdesk dersom ønskelig.

SMIDIG KONTOR & smarte kontor

LINDBAK smarte kontor

Få et godt arbeidsmiljø og optimal plassutnyttelse med sensorteknologi.

SMIDIG KONTOR & Dokumentflyt

LINDBAK dokumentflyt

SMIDIG KONTOR & SMIDIG IT

LINDBAK skytjenester

SMIDIG KONTOR & SMIDIG IT

LINDBAK IT-RÅDGIVNING

SMIDIG KONTOR & SMIDIG IT

LINDBAK digital arbeidsplass

SMIDIG KONTOR & SMIDIG IT

LINDBAK IT-Total

SMIDIG KONTOR

LINDBAK vedlikehold

SMIDIG KONTOR

LINDBAK nytt og brukt

SMIDIG KONTOR & Kontorflytting

LINDBAK kontorflytting

Leie & SMIDIG KONTOR

LINDBAK fleksibel leie