LINDBAK kontorflytting

Med tjenesten LINDBAK kontorflytting hjelper vi deg gjennom hele flytteprosessen, med alt fra planlegging og tilrettelegging til gjennomføring. Våre erfarne montører har stor kompetanse, og bryr seg om både kontormøblene og kontorutstyret ditt.

En flyttetjeneste som både demonterer, flytter og innreder de nye kontorlokalene dine? En tjeneste som tar hånd om miljøvennlig sortering, gjenbruk av dine brukte produkter, utarbeider miljørapporter og samtidig leverer alt du trenger til de nye lokalene?

Det er dette som er kontorflytting for oss.

Vi sørger for en smidig flytteprosess

Med LINDBAK kontorflytting står våre flyttefolk og montører for demontering, flytting, nedvask og innredning av de nye kontorlokalene dine. I tillegg tar vi hånd om miljøvennlig sortering, gjenbruk av brukte møbler og leverer og monterer samtidig alt du trenger til de nye lokalene.

Har du bare behov for å pusse opp eksisterende lokaler, tilbyr vi også mellomlagring. Du får da den samme bistanden som du ville gjort ved en ordinær flytting, hvor vi demonterer, pakker og transporterer alt av møbler og utstyr til og fra lageret.

Et kontaktpunkt gir en smidig prosess

Som kunde av oss er LINDBAK kontorflytting alltid tilgjengelig, når organisasjonen skal flytte til et nytt kontor.

Det sparer deg for både planlegging, tungt arbeid og nedetid. Vi hjelper deg enten du skal flytte brukte møbler og utstyr, eller montere nytt - både til eksisterende og nye lokaler.

Kontakt oss