LINDBAK nytt og brukt

For å redusere det totale forbruket vårt, må alt vi produserer leve lenger. Med nytt og brukt har vi gjort det enklere å forlenge møblenes levetid. I tett samarbeid med våre kunder og interiørarkitekter sørger vi for å utarbeide en god plan over brukte møbler som skal beholdes, vedlikeholdes eller re-designes.

Vi lager en felles oversikt over brukte og nye kontormøbler, og kan også bistå med tegninger i 2D eller evt. 3D. Møbler og utstyr som ikke skal benyttes, tar vi med til vårt gjenbrukslager, og på den måten kan de få nye eiere et annet sted. I samme prosess sørger vi også for bytting av slitedeler samt sikker sletting på brukt utstyr, i tråd med GDPR-regulativene. Det som blir til overs, leverer vi til godkjente gjenvinningsanlegg.

Det er dette som er nytt og brukt for oss.

Ta kontakt med en av våre rådgivere for en uforpliktende prat om LINDBAK nytt og brukt og andre tjenester som inngår i LINDBAK smidig kontor.

Kontakt oss

  • Miljøavtrykk

    Ved å øke gjenbruksgraden av kontorprodukter, vil bedriften din redusere miljøavtrykket sitt. Du kan videreføre de brukte produktene, og du kan kjøpe eller leie brukte produkter fra Lindbak.

  • Kostnadsbesparelser

    Ved å utnytte dine brukte produkter på best mulig måte vil investeringsbehovet på nye produkter reduseres og kostnadsnivået reduseres.

  • Bedre miljørapportering

    Bedrifter må i økende grad rapportere på sin miljøpåvirkning og hvilke grep de tar for å redusere sitt forbruk. Våre sirkulære rådgivere hjelper deg med å ha kontroll på din miljørapportering. Du får vite hva du har, hvor det står, verdien på produktene og CO2-nivået.

Ombruk og sosiale soner bærende i Item Consulting sine nye lokaler

Les mer