Office 365 - Et kontor i skyen

Med Office 365 flytter vi hele spekteret av Microsoft-produkter ut i skyen og gir deg de aller beste verktøyene for effektivisering av din arbeidsdag. Outlook, Word, Excel, Powerpoint, Teams etc. alt og all informasjon i skyen, og tilgjengelig uansett hvor du ønsker å arbeide, en abonnementstjeneste til en fast pris per bruker per måned.

Alltid oppdatert og oppe

Den store fordelen med Office 365 er at du alltid er oppdatert og alltid har siste versjon av programmet og sikkerhetsoppdateringer tilgjengelig. Det er slutt på tiden hvor IT-ansvarlig installerte programvaren og halve bedriften hadde ulike versjoner med de problemene det medførte. Med en oppetidsgaranti på 99,9% på alle Office-tjenester skal arbeidsdagen forløpe som normalt uten tekniske avbrekk.

Les mer om LINDBAK digital arbeidsplass

Samhandling

Office 365 har en rekke programmer, og er bygd for effektiv samhandling på tvers av bedriften. Gjennom Teams får man en hub for samarbeid på tvers av avdelinger og hvor alle får lik informasjon til samme tid. Løsninger for dokument- og fildeling, video og chat kan team effektivt samarbeide uansett lokasjon, og med OneDrive er filene alltid tilgjengelig.

Fordeler med SharePoint som et samhandlingsverktøy

Tilgjengelighet

Programmene som Word, Excel, PowerPoint og Outlook, er tilgjengelige selv om du ikke er på nett, og med OneDrive får du 1 TB lagringsplass som kan synkronisere filer til og fra maskinen. Gjør du endringer mens du er frakoblet, blir de synkroniserte med andre enheter når du igjen kobler deg på nett. Start arbeidsdagen ved maskina på kontoret, oppdater dokumentet på iPad i stua, og sørg for siste korrektur på telefonen før du sovner – alle dokumenter, bilder, presentasjoner og filmer funger sømløst på alle mobile enheter.

Les mer om LINDBAK skytjenester


Kundestøtte

For Office 365 tilbys støtte på telefon og nettet hele døgnet, hele uken. Enten det er julaften eller sommerferie er vi alltid tilgjengelig.

Med Office 365 tar du steget over i det digitale kontoret hvor du arbeider der du vil, men de du vil og hvor alle enheter til enhver tid er oppdatert og sikre. Kutt reise- og møtekostnader, med 365 er kollegene alltid ett klikk unna.

Kontakt oss for en prat om Office 365

Les mer om å jobbe smart i skyen:

Fremtidens kontor, Digitalisering, Skyløsninger & Gjør det godt å jobbe

Fjernarbeid - den nye måten å jobbe på

IT-PODDEN - HELT ENKELT!

Lettfordøyelig podcast om IT.

it-sikkerhet, Hjemmekontor & Office 365

Hvordan får du hjemmekontoret ditt til å fungere?

Hjemmekontor skaper utfordringer med tanke på tekniske og praktiske løsninger, og sikkerhet. Les våre tips.

Digitalisering & Skyløsninger

Teknologi er et topplederansvar

Office 365 & Skyløsninger

Office 365 - Et kontor i skyen

IT & Skyløsninger

Er du klar for skyen?