Kaffemaskiner og vannautomater

I Lindbak har vi et stort utvalg av kaffemaskiner, ingredienser og vannautomater av høy kvalitet som er tilpasset behovet og situasjonen du er i. Vi har alt fra enkle bordmaskiner til avansert kaffemaskiner som betjenes fra mobile enheter.

MAKING GREAT COFFEE.
AT WORK.

Vi hjelper deg å velge riktig kaffemaskin til din bedrift. Ta kontakt med din nærmeste avdeling!

kaffe & kaffe på jobben

Slik velger du riktig kaffemaskin til kontoret

Ønsker du å tilby dine kolleger en god start på dagen med en kopp kvalitetskaffe? Eller er det tidkrevende å lage nok kaffe til møter og lunsj? Kanskje er tiden moden for å kjøpe ny kaffemaskin til kontoret.

Kaffemaskiner som gir den gode smaken – i hver eneste kopp.

En god kopp kaffe øker trivsel og fokus gjennom arbeidsdagen, og for mange er kaffemaskinen selve hjertet på arbeidsplassen.
Vår oppgave er å finne løsninger som gir hele opplevelsen et kvalitetsmessig løft – slik at du får den samme gode smaken i hver kopp.

Velkomstkaffe

Skap et trivelig venteområde for besøkende. Velg en kaffemaskin som lar brukeren selv bestemme kaffestyrke, mengde melk, sukker, melkeskum og smakstilsetning.

Kaffe på alle arenaer

Vi leverer også kaffe og vann til kantine og storkjøkken, idrettshaller og –anlegg, rettsaler, kirker, butikker, kjøpesentre, hoteller og kafeer.