LINDBAK vedlikehold

Med den avtalebaserte tjenesten LINDBAK vedlikehold sørger vi for at levetiden til møblene forlenges. En vedlikeholdsavtale kan tilpasses etter behov og ønsker, men tar utgangspunkt i ergonomisk tilpasning og en årlig kvalitetskontroll.

Vi forlenger møblenes levetid ved å smøre, etterjustere, stramme, reparere, rense og ved behov foreslå supplering av kontorinventaret. Produktene varer mye lenger, du sparer penger, og sammen sparer vi miljøet for unødvendig forbruk.

Det er dette som er vedlikehold for oss.

Ta kontakt med en av våre rådgivere for en uforpliktende prat om LINDBAK vedlikehold, og andre tjenester som inngår i LINDBAK smidig kontor.

Kontakt oss for mer info

Visste du at kontormøbler trenger årlig rengjøring og justering for å forlenge sin levetid?

Les våre seks tips til hvordan du forlenger levetiden her

  • Årlig service – for miljøets skyld

    Regelmessig service og vedlikehold er viktig for at kontormøblene skal vare så lenge som mulig. Hos Lindbak tilbyr vi alltid en vedlikeholdsavtale før du inngår en generell avtale om kjøp eller leie.

    Hvert år gjennomgår vi samtlige møbler, og gjør reparasjoner, rens og overflatebehandling på stedet når det er mulig. Utslitte møbler erstattes med tilsvarende brukte eller nye møbler.

  • Inventarkartlegging

    Ved oppstart av avtalen gjennomfører vi en fullstendig inventarkartlegging. Dette gir både oss og deg oversikt over hvilke møbler dere har, og når det er på tide å bytte eller reparere.